Axis uvádí novou kameru do dopravních prostředků

Axis uvádí novou kameru do dopravních prostředků

Společnost Axis Communications představuje novou 6 MPx panoramatickou mini kopulovitou kameru s jedním snímacím senzorem speciálně navrženou pro palubní dohled. Tato kompaktní, snadno instalovatelná kamera poskytuje kompletní 180° nebo 360° přehled bez ohledu na světelné podmínky.

Nová kamera AXIS M3057-PLR Mk II je vysoce odolná a splňuje technické normy pro dopravní zařízení včetně EN 50155 a EN45545-2. Kompaktní mini kopuli, odolnou proti vandalismu se stupněm krytí IK10, lze snadno přebarvit, aby dokonale splynula s okolím. Díky stupni krytí IP66 je dokonale chráněna před prachem, deštěm, nebo i silným proudem vody. Vybavena je konektorem M12, který odolává vibracím, a proto je ideální také pro instalaci ve vlacích nebo autobusech.

Digitální PTZ i různé záběry z jediného streamu

Kamera AXIS M3057-PLVE MK II poskytuje kompletní přehled v 180° nebo 360°, v interiéru i exteriéru, po celý den a bez ohledu na světelné podmínky. I když má jen jeden pevný snímací senzor, umí v reálném čase digitálně vytvářet několik různých záběrů, naklánět, otáčet a přibližovat oblasti zájmu až ve čtyřech oblastech současně. Přímo z kamery můžete streamovat panoramatické, čtyřúhelníkové, rohové nebo chodbové pohledy.

Ostrý obraz bez ohledu na světelné podmínky

Kamera díky 6 Mpx snímači nabízí vynikající kvalitu obrazu bez ohledu na světelné podmínky. Technologie širokého dynamického rozsahu Axis Forensic WDR garantuje jasný obraz současně v tmavých i světlých oblastech scény a obsahuje i technologii Axis Lightfinder zajišťující ostrý, a hlavně barevný obraz i při velmi slabém (až nulovém) osvětlení. Díky technologii Axis OptimizedIR získáte nepřetržité pokrytí také v naprosté tmě až do vzdálenosti 20 m (65 stop) a vše je možné streamovat v plném 360° přehledu, takže máte jistotu, že zaznamenáte vše, co se děje okolo a bez slepých míst. Její součástí je také Axis Zipstream s kodeky H.264/H.265 pro snížení nároků na šířku pásma a úložiště.

Zdroj informací

Axis Communications a NejBusiness.cz

Datum

23. září 2022

Fotogalerie

Page generated in 1.0661 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál